Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.

SKU: Killers Categorie: Etichetă:


Indie rock, SUA. CD lansat in 2007 de Island Records. CDul provine dintr-o colectie particulara si se prezinta in conditii excelente!

1. Tranquilize
2. Shadowplay
3. All The Pretty Faces
4. Leave The Bourbon On The Shelf
5. Sweet Talk
6. Under The Gun
7. Where The White Boys Dance
8. Show You How
9. Move Away
10. Glamorous Indie Rock And Roll
11. Who Let You Go?
12. The Ballad Of Michael Valentine
13. Ruby, Don’t Take Your Love To Town
14. Daddy’s Eyes
15. Sam’s Town (Abbey Road Version)
16. Romeo And Juliet
17. Mr. Brightside (Jacques Lu Cont’s Thin White Duke Remix)