45,00 lei

ORDINUL NEGRU, black metal, fulmineos


Black metal, Timisoara. CD relansat in 2019 de Loud Rage Music. Digipack, editie de colectie!

1. Wolves from the Ancient Forest
2. Return to the Lifeless Paths
3. Warewolf
4. Eve Tales
5. The Cold Spirit Arouse from a Forgotten Soul
6. Morbid Prophecy
7. Serpent’s Promise
8. Snow Covers the Blood of the Warrior
9. Dark
10. Hammer Crushing Bodies
11. Through the Frosted Wood to the Sacred Sign of Despair

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg